Mikro melír

Mikro melír je špeciálna technika farbenia vlasov, ktorá vytvára jemné prechody farieb pre prirodzený a sofistikovaný vzhľad. V našom kaderníctve Kolor Studio v Košiciach sa táto technika používa na dosiahnutie hlbšieho farebného efektu, farbenia priamo už od korienkov, ktorý vlasy oživuje a dodáva im vizuálnu dynamiku svetlejších tónov. Prepojenie tmavších a svetlejších tónov priamo od korienkov vzbudzujú efekt objemu a vytvára dojem väčšej hustoty vlasov.

Technika mikro melíru v Kolor Studio zahŕňa aplikáciu veľmi tenkých pramienkov svetlejšej farby na určitú časť vlasov. Tento presný prístup umožňuje pedagógom vytvoriť jemné farebné kontrasty, ktoré sa harmonicky prelínajú s prirodzenou farbou vlasov. taký je mäkký vzhľad, ktorý pôsobí nenútene prirodzene, čo je ideálne pre tých, ktorí nechcú zmenu, ale túžia

V Kolor Studio v Košiciach dbáme na to, aby mikro melír bol prispôsobený každému klientovi na mieru. Mikro melír je skvelou pre klientky, ktoré chcú zvýrazniť svoju prirodzenú krásu toho, aby museli podstúpiť výrazné farbenie. Tenké pramene zafarbia vlasy jemne a nevtieravo, čím dosiahnete jedinečný a živý vzhľad, ktorý sa ľahko prispôsobí každému, pričom zostávajú prirodzene krásne a zdravé. Jedinečna technika, jedinečné kadernictvo.

Balayage

Balayage je francúzska technika farbenia vlasov, ktorá si získala veľkú popularitu v kaderníctve vďaka svojej schopnosti vytvoriť prirodzený, slnečným prežiareným efektom. V našom kaderníctve Kolor Studio v Košiciach sa zameriavame na to, aby balayage pôsobilo čo najprirodzenejšie, prispôsobené individuálnym potrebám a typu vlasov každej klientky.

Našou prioritou je, aby každý klient odišiel s jemným a nenúteným vzhľadom. Balayage ako technika ponúka možnosť vytvoriť plynulý prechod farieb od korienkov až po končeky, čím vzniká efekt, akoby pramene vlasov boli jemne zosvetlené slnečnými lúčmi. Tento typ farby je ideálny pre tých, ktorí hľadajú nadčasový štýl, ktorý si vyžaduje časté úpravy, pretože korene nie sú výrazne odlíšené od zvyšku vlasov. Naše kaderníctvo dbá na to, aby balayage dokonale ladila so štýlom a prirodzeným tónom pleti každého zákazu.

Cieľ tejto techniky je vytvoriť jemný, rozptýlený efekt svetlých a tmavých tónov. Na rozdiel od tradičných melírov, balayage nezanecháva ostré prechody, ale harmonicky splýva s prirodzenou farbou, čo vlasom dodáva väčšiu hĺbku a lesk.

Jednou z balayage je jej nenáročnosť na údržbu. Farba rastie prirodzene, takže nie je potrebné pravidelné dofarbovanie, čo oceňuje najmä klientky, ktoré preferujú, no zároveň pohodlný štýl. Balayage je vhodná pre všetky dĺžky vlasov a dodáva im prirodzený lesk a pohyb, ktorý nikdy nevyjde z módy. Príďte k nám a buďte trendy ženou s jedinečným štýlom

Keratín & botox

V našom kaderníctve Kolor Studio máme pre vás pripravené niekoľko možnosti špecialných kúr od obľubených až po luxusné.
kaderníctvo košice - brazílsky keratín kolor studio kadernictvo kosice

Keratín

kaderníctvo košice - účesy na svadbu ale akcie promocie kolor studio kadernictvo kosice

Bixyplastia

kaderníctvo košice inovatívne kúry v našom salóne kolor studio kaderníctvo košice

Nanoplastia

kaderníctvo košice - botox na vlasy v kolor studio kaderníctvo košice

Botox

Radi vám v salóne poradíme vybrať si tú správnu zmes ????

Keratín

Keratín je dôležitá zložka vlasov, nechtov a pokožky, ktorá zabezpečuje ich pevnosť a odolnosť. V prípade vlasov pôsobí keratín ako stavebný prvok, ktorý dodáva jednotlivým vlasovým vláknam silu a pružnosť. V priebehu času však môžu byť vlasy vystavené rôznemu typu, ako sú tepelné úpravy, chemické procesy alebo znečistenie, čo môže viesť k strate keratínu a následnému

Keratínová kúra, ktorá sa používa v profesionálnych kaderníctvach, vrátane Kolor Studio v Košiciach, pomáha obnoviť tým vlasy, že im dodá potrebný keratín a opraví ich zvnútra. Počas tohto procesu sa na vlasy nanáša špeciálna keratínová zmes, ktorá vyplní narušené miesta vo vlasovej štruktúre a uzavrie vonkajší obal vlasov. ak je to vyhladenie vlasov, zvýšenie ich lesku a odstránenie krepaténie

Keratínová kúra je ideálna pre ľudí, ktorí majú poškodené, oslabené alebo suché vlasy, pretože im poskytuje intenzívnu regeneráciu a ochranu. Tento proces nielenže zvyšuje vlasy, ale zlepšuje aj ich pružnosť, takže sú menej náchylné na lámanie a poškodenie. Vlasy po keratínovej kúre vyzerajú zdravšie, sú jemnejšie.

Ďalšie možnosti kúr v našom salóne.

Botox na vlasy – revolúcia vo vlasovej starostlivosti!

Objavte nový spôsob, ako oživiť a vyhladiť svoje vlasy bez kompromisov! Na rozdiel od tradičného keratínového vyhladenia, botox na vlasy ponúka jedinečný prístup, ktorý vyživuje a regeneruje vaše vlasy. Po aplikácii budú vaše vlasy nielen rovné, ale aj nádherne nadýchané a plné života.

Tento inovatívny produkt preniká do vlasovej štruktúry, vyplňuje poškodené miesta a poskytuje im potrebnú hydratáciu. Výsledkom sú vlasy, ktoré sú hladké, lesklé a plné objemu – ideálne pre každú príležitosť. Rozlúčte sa s frizzom a pozdravte zdravé, žiarivé vlasy, ktoré si zaslúžite!

Zahoďte starosti o váš účes a doprajte si luxus, ktorý vydrží!

BIXYPLASTIA - luxuxsná vlasová procedúra


Objavte vlasovú procedúru, ktorá bola špeciálne navrhnutá pre jemné vlasy! Naša inovatívna formula vyživuje a obnovuje vlasy bez ich zaťaženia. Po aplikácii získajú vaše vlasy nádherný, luxusný vzhľad a budú sa ľahko česať a upravovať.

S touto procedúrou sa môžete rozlúčiť s neporiadkom a ťažkosťami pri stylingu. Vlasy budú hladké, lesklé a plné života, čo vám umožní užiť si krásny účes bez námahy. Doprajte si zážitok, ktorý zmení vaše vlasy k nepoznaniu!

NANOPLSTIA - organické vyrovnávanie vlasov

Zažite revolúciu vo vlasovej starostlivosti s naším organickým vyrovnávaním vlasov, ktoré ponúka najdlhší účinok na trhu. S výsledkami, ktoré môžu trvať až jeden rok v závislosti od individuálnych podmienok, si môžete vychutnať hladké a rovné vlasy bez obáv.

Tento jedinečný proces narovnáva vlasy, pričom zachováva ich prirodzenú textúru a zdravie. Organické zloženie je šetrné a vyživuje vlasy, čím zabezpečuje lesk a pružnosť. Rozlúčte sa s frizzom a užite si krásne upravené vlasy po dlhú dobu!

Farbenie vlasov

V salóne Kolor Studio sa špecializujeme na vytváranie jedinečných farieb na vlasy, ktoré dokonale odrážajú vašu osobnosť a štýl. Verím, že každá žena, bez ohľadu na vek či životný štýl, má svoju jedinečnú predstavu o tom, ako chce vyzerať, a naším cieľom je práve táto skutočnosť. Pracujeme s precíznosťou a kreativitou, aby sme dosiahli nové výsledky, ktoré vám prinesú nielen farbu vlasov, ale aj sebavedomie a pocit krásy

V Kolor Studio nejde len o farbenie vlasov, ale o celkovú transformáciu, ktorá vám pomôže cítiť sa skvelo. Náš tým profesionálov sa postará o to, aby váš nový účes dokonale vystihol vašu osobnosť a štýl. Nechajte sa u nás rozmaznávať a objavovať nové spôsoby, nové možnosti, ako svoju jedinečnosť krásu.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Authentic beauty concept je Vegánska vlasová kozmetika, profesionálna prémiová značka vytvorená spoločne s tímom jedinečných kaderníkov pre začatie novej cesty k autentickej kráse. Kvalitné šampóny na všetky typy vlasov, kondicionéry, vlasové masky a stylingové prípravky pre zdravé vlasy. Na domáce ošetrenie vlasov priamo z kaderníctva. Prirodzená krása pre naozajstné vlasy. Čisté receptúry. Veríme, že to, čo sa vynechá, je rovnako dôležité ako to, čo sa ponechá. Naše produkty sú vegánske, neobsahujú sulfátové surfaktanty a silikóny. Produkty s integritou, čisté, prírodné, jednoduché, príjemné, starostlivo vybrané.